BOSS - Vocal Performer - VE-5WH

254.00
COMPACTE VOCAL PROCESSOR MET EENVOUDIGE BEDIENING
Unfortunately, this item appears to be out of stock in our webshop. Contact your store to check availability in our store.
Zing zoals je voorbeelden – met de VE-5 beschikken ook aanstaande zangers over professionele functies. Neem hem mee op het podium en monteer hem op een microfoonstatief of gebruik hem als studioprocessor. De behuizing van de VE-5 mag dan wel compact en licht zijn, maar de effecten zijn heuse zwaargewichten (afgeleid van de razend populaire VE-20 stemprocessor). Omdat de VE-5 bovendien op batterijen werkt en een looper bevat, kan hij ook perfect op straat e.d. worden gebruikt.
Order number:
VE-5WH
Barcode:
4957054501792
Brand:
Eenvoudige bediening 6 hoogwaardige effecten voor stem afkomstig van de VE-20 (Reverb, Delay, Double/Harmony, Dynamics, Pitch Correct, Tone/SFX) Phrase Looper voor het opbouwen van koorarrangementen, beatboxgrooves, e.d. “Favorite Sound”-functie voor de snelle selectie van de vaakst benodigde sounds Ideaal voor live (geleverd met klem voor microfoonstatief), maar kan ook als “desktopapparaat” worden gebruikt Ingebouwde microfoon, zodat je meteen aan de slag kunt AUX-ingang voor het toevoegen van externe audiosignalen Werkt op batterijen en kan overal worden gebruikt (voeding met een optionele adapter eveneens mogelijk)
Guarantee: 24 Month

Related products


Login
*
*

Register