About us

Since 1948 we have been a leading company in the sales of musical instruments, specializing in guitars, keyboards, PA and studio equipment.

We have specialists in-house for all our departments who can assist you with your purchases and offer tailor-made advice.

Through selective dealerships we can count on good cooperation with our suppliers andthe various brands in our range.

Our team

Maak kennis met Jef Jaminé, de onmisbare kracht die al 44 jaar lang zijn expertise inzet bij Jacky Claes! Met zijn uitgebreide kennis van alles wat met muziek te maken heeft, is Jef een ware encyclopedie in onze winkel. Hij richt zich voornamelijk op piano's en studioapparatuur, waarbij hij zijn jarenlange ervaring en passie voor muziek deelt met onze klanten.

Naast zijn onmisbare rol in de winkel heeft Jef ook een rijk verleden op het podium. In de jaren 70 en 80 stond hij met zijn gitaar op verschillende podia, waar zijn talent en toewijding aan de muziek altijd bewonderd werden. Ook was hij  een van de eersten in de streek die gebruik maakte van een digitale stereo delay. 

Met zijn schat aan ervaring en zijn liefde voor muziek staat Jef altijd klaar om zijn passie te delen en je te helpen bij al je muzikale behoeften bij Jacky Claes. 

Maak kennis met Cédric Maes, onze ervaren gitaarexpert bij Jacky Claes! Met meer dan 15 jaar ervaring in de verkoop en het herstellen van gitaren, is Cédric een ware kenner in zijn vakgebied. Zijn favoriete merk is Gibson, een naam die synoniem staat voor kwaliteit en vakmanschap. Naast zijn passie voor gitaren, deelt Cédric ook zijn muzikale talenten op het podium als lid van bands als The Sore Losers en The Sha-La-Lee's. Met zijn expertise en liefde voor muziek staat Cédric klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte gitaar of het herstellen van je favoriete instrument.

Maak kennis met Arthur Boussiron, het nieuwste lid van ons gepassioneerde team bij Jacky Claes! Arthur is onze specialist voor de afdeling basgitaren en herstellingen. Met zijn uitgebreide kennis van de nieuwste spullen en instrumenten, houdt hij alles nauwlettend in de gaten om je de meest actuele en hoogwaardige producten te bieden.

Naast zijn rol bij Jacky Claes is Arthur ook de drijvende kracht achter de band Jack Vamp & The Castle of Creep. Zijn muzikale talenten en passie voor muziek maken hem een waardevolle aanwinst voor ons team en een inspiratie voor muziekliefhebbers. Of je nu op zoek bent naar advies over basgitaren of een herstelling nodig hebt, Arthur staat klaar om je te helpen met zijn expertise en enthousiasme.

Maak kennis met Nard Houdmeyers, onze contentbeheerder bij Jacky Claes! Met bijna 4 jaar ervaring in onze winkel is Nard een essentieel lid van ons team, verantwoordelijk voor alles wat je ziet op onze webshop en sociale media. Zijn creativiteit en oog voor detail zorgen ervoor dat onze online platforms altijd up-to-date en boeiend zijn voor onze klanten.

Buiten zijn werkzaamheden bij Jacky Claes is Nard ook muzikant. Hij is actief in bands zoals Dull Boy Johnny en Porcelain Id, waar hij zijn muzikale vaardigheden en liefde voor muziek vol overgave deelt. Zijn actieve rol in de muziekscene biedt hem een uniek perspectief op de behoeften van muzikanten, wat bijdraagt aan zijn waardevolle input binnen ons team.

Met zijn combinatie van technische vaardigheden en muzikaal talent staat Nard altijd klaar om je te informeren en te inspireren bij Jacky Claes.

Maak kennis met Peter Joris, de bevlogen zaakvoerder en pianostemmer van Jacky Claes! Met zijn diepgaande expertise en passie voor muziek zorgt Peter ervoor dat onze winkel en service van het hoogste niveau zijn. Als ervaren pianostemmer zorgt hij ervoor dat elke piano perfect is afgestemd, waardoor muzikanten kunnen genieten van een prachtige klank.

Naast zijn zakelijke verantwoordelijkheden is Peter ook een gepassioneerde liefhebber van muziek, wat hem een diepgaand begrip geeft van wat onze klanten nodig hebben. Zijn toewijding aan kwaliteit en zijn liefde voor muziek zijn de drijvende krachten achter het succes van Jacky Claes. Met zijn leiderschap en vakmanschap staat Peter aan het roer van ons team, waar hij zich inzet voor het leveren van uitstekende producten en diensten aan onze gewaardeerde klanten.


Login
*
*

Register